Таг: Синди Крафорд

Таг: Синди Крафорд

Mини диета на Синди Крафорд

Еден од најпопуларните модели на деведесеттите години и денес докажува дека во 51 година од животот може да се биде сопственик на фантастична фигура. Тајната на нејзината хармонија е во редовното спортување и правилната исхрана, Но, понекогаш Синди си дозволува да се опуш...
Исхрана
На прашањето како ја одржува својата убавина, супер моделот Сидни Крафорд одговара дека добриот изглед започнува со спиењето. Но не е само изгледот заслужен за нејзиното задоволство. Ова се нејзините совети за посреќен и поздрав живот. 1) Спијте доволно Додека спиете, ...
” Звучи застрашувачки, но оваа парализа е добра, бидејќи оневозможува да се движите, додека сонувате ”
Нови статииРазно
На прашањето како ја одржува својата убавина, супер моделот Синди Крафорд одговара дека добриот изглед започнува со спиењето. Но не е само изгледот заслужен за нејзиното задоволство. Ова се нејзините совети за посреќен и поздрав живот. 1) Спијте доволно Додека спиете, ваше...
Нови статииРазно