Таг: секрет

Таг: секрет

Не секое течење на носот е лош знак.   Секретот од носот има важна улога во оддржувањето на здравјето. На него се лепат прашината и нечистотиите кои ги вдишуваме, а кои на крај нема да завршат во белите дробови. Организмот дневно произведува две шолји слуз, што пр...
ЗдравјеРазно
Секретот од носот обично не се користи за дијагностицирање на болести,но сепак може да ви помогне да видите што се случува во вашиот организам. Во продлжение следува една кратка илустрација за тоа што ви открива бојата на секретот.
ЗдравјеНови статии