Таг: рус

Таг: рус

  Една сиета може да биде многу полесна ако успееме со тренинг да се потрошат многу калории. Можеби веднаш ви паѓа на памет долготрајно џогирање, возење велосипед или слично, но со разни видови тренинг може да се согорат голем број калории за многу кусо време. Ако ком...
Боди-фитВидео