Таг: рукола

Таг: рукола

Рукола за зајакнување на либидото

Руколата е вкусен лисјест зеленчук кое лесно успева и воедно ја штити градината од наметници, така што повеќекратно е корисна. Записите за ова растение, кое е по потекло од Средоземјето, можат да се најдат во Библијата и во Талмудот, каде се фали неговата кулинарска и медици...
ЗдравјеРазно