Таг: растенија

Таг: растенија

  Одредени растенија е пожелно да ги имате во домот, бидејќи внесуваат позитивна енергија во него. Еве кои се тие:   Рузмарин   Се бори со тегобите Поттикнува смиреност Го подобрува помнењето чувајте го блиску до влезната врата   ...
Разно

Растенија кои ги смируваат нервите

  Во денешно време секој од нас е изложен на стрес и има се повеќе луѓе кои имаат проблем со нервозата. Наместо да пиеме лекови, можеме да си помогнеме на себе на природен начин. Анасон, мајчина душичка, камилица, кантарион, лаванда... се само некои од растенијата ко...
ЗдравјеРазно