Таг: рамена

Таг: рамена

Болката во рамењата е многу чест симптом, а постојат многу можни причини за овој проблем. Многу е важно да се постави прецизна дијагноза, со цел соодветниот третман да биде насочен кон лекување на причината за болката. Оваа болка најчесто се појавува како последица од тешка ...
ЗдравјеРазно
Често ви крцкаат зглобовите при станување или за време на вежбање? Дали треба да се загрижите поради тоа? Стручњаците велат дека се работи крепитација. Во повеќето случаи, ако зглобовите крцкаат, но не болат, тогаш тоа е крепитација која во медицината означува крцкање на згл...
ЗдравјеРазно
Некои мускули на нашето тело се често запоставени, што води до мускулен дисбаланс и во завршницата се одразува негативно врз здравјето и локомоторниот систем. Овие три групи на мускули најчесо се запоставуваат, па мора да се додадат некои специјално наменети само за нив вежб...
Боди-фитВидео