Таг: путер од сончоглед

Таг: путер од сончоглед

Потребни состојќи: -Сончоглед(печен) Потребна опрема: -Блендер со голема моќност -Микробранова или обична рерна. Како да го направите рецептот можете да го погледнете во следното видео.  
ВидеоИсхрана