Таг: пропорции

Таг: пропорции

    Обем на струкот Мажите со обем на струкот поголем од 94 сантиметри и жените со струк поширок од 82 сантиметри имаат 3.6 пати поголем ризик од деменција во повозрасната доба. Решение- Физичка активност и здрава исхрана Должина на нозете Пократките ноз...
ЗдравјеРазно