Таг: празен желудник

Таг: празен желудник

Брзиот начин на живот доведе до тоа повеќето од нас наутро, без размислување, да свратиме на пјадок во некоја пекарница, или само ,,од нога,, да испиеме по едно кафе, јогурт или свеж сок. За жал, ниту една од овие опции нема полезно дејство врз нашиот организам. Порталот "Br...
Исхрана
Кога сме гладни, умееме понекогаш да посегнеме по храна која и не е најдобриот избор, бидејќи одредени намирници не е добро да се консумираат на празен желудник. Ова се десетте намирници кои се забранети да се консумираат на празен желудник: 1. Пецива од крцкаво и лисн...
Исхрана