Таг: постпородилна депресија

Таг: постпородилна депресија

Постпородилната депресија е чест проблем кај многу новопечени мајки. Честа појава е, а за неа не се зборува многу. Некои истражувања покажале дека од оваа депресија пати една од три жени, и тоа во првите пет години по породувањето. Исто така, кај повеќето жени оваа депресија...
Разно