Таг: постење

Таг: постење

Се ближи  Велигденскиот пост, а со неговиот почеток, помалку или повеќе радикалнно, се откажуваме не само од лошите мисли, туку и од храната и алкохолот. Некои дури се подложуваат и на целосно гладување, па затоа добро е да се знае како тоа влијае врз нашиот организам. &n...
Исхрана
Секој час се појавува некоја нова диета, а со тоа и некој нов производ, кој оние кои го измислиле заработуваат доста добри пари. Пред да започнете со некоја диета, добро истражете. Прочитајте ги деветте најлуди и најчудни диети досега смислени. 1 ) Очила за слабеење Пред н...
Исхрана