Таг: подбрадок

Таг: подбрадок

Со овие неколку лесни вежби подбрадокот ќе исчезне како никогаш и да не постоел. А ќе исчезнат и насобраните маснотии на вратот. Секоја вежба прикажана на видеото повторете ја пет до седум пати. Помеѓу секоја вежба опуштете ги мускулите на лицето. Краток опис на секоја вежб...
ВидеоРазно