Таг: пиво

Таг: пиво

Пивото е одличен напиток кој ги надоместува водата и електролитите, не само во лето, туку и во зимските месеци. Истражувањата покажале дека покрај водата, пивото претставува намирница на избор при брзо закрепнување на организмот по физички напор, тврди италијанската биохемич...
Исхрана

Пиво јога

Постојано дознаваме за нови техники на вежбање, различни видови фитнес кои го јакнат телото, го топат салото од одредени делови од телото, ја подобруваат концентрацијата… Меѓутоа, новиот вид јога, кој моментално го има запалено светот, секако е најнеобичен! Замислете еден...
Боди-фитРазно
Умереното консумирање на алкохолни пијалоци е добро за здравјето. Неодамнешните истражувања покажале дека пивото, посебно црното, има големи предности за здравјето и убавината на жените. Еве зошто не е лоша идејата да се испие по една чашка пиво по напорниот работен ден. ...
Исхрана
  Овој пенест пијалок неверојатно придонесува за вашата убавина, а помага дури и во борбата против брчките Освен што спаѓа во еден од најпопуларните летни алкохолни пијалаци, пивото е и повеќе од тоа - може да ви помогне да изгледате подобро. Ви претставуваме некол...
Исхрана