Таг: перут

Таг: перут

Kако да го излекувате перутот ?

Перутот е невоспалителна варијанта на себороичен дерматитис. Еден е од честите проблеми со кој голем дел од популацијата се среќава барем еднаш во животот, а како хроничен облик е присутен кај 2% до 5% од луѓето. Може да се појави во секое доба од животот и е почест кај мажи...
ЗдравјеРазно

Како да го излекувате перутот?

  Перутот е невоспалителна варијанта на себороиден дерматитис. Еден е од почестите проблеми со кој поголем дел од популацијата барем еднаш се среќава во животот, а како хроничен облик е присутен кај 2%-5% од луѓето. Може да се појави во кој било дел од животот и поче...
ЗдравјеРазно