Таг: пептид

Таг: пептид

  Постојат 3 хормони кои се ослободуваат потикнати од вежбањето, кои Ве прават поздрави.   Редовната физичка активност може да помогне во намалувањето на крвниот притисок и нивото на холестерол, може да ви помогне да постигнете и одржувате здрава телесна теж...
Боди-фит