Таг: паринама јога

Таг: паринама јога

Паринама јога

Кога зборуваме за Паринама јогата, треба да земеме во предвид дека таа настанала како самопомош на нејзиниот зачетник, личност која се занимавала професионално со боречки вештини. Бруно Балеоти, поранешен капитен на италијанската карате екипа развил метод прилагоден за своет...
Боди-фитЗдравје