Таг: параолимпијата

Таг: параолимпијата

26 годишниот параолимпиецот  Rahman Siamand вели дека може да постигне многу повеќе. "Сум подигнал 310 килограми многу пати,дури и тука во Лондон.Сакав да се обидам со 310 килограми ама не ми дозволија уште еден обид.Мојата агенда е да дојдам до 350 кг а потоа до светскио...
Боди-фит