Таг: орбитрек

Таг: орбитрек

Како во тренингот на професионалните спортисти, така и во животот на обичните луѓе, кардио вежбите би требало да заземаат важно место. Не е важно дали се работи за маратонци, борачи, фудбалери и итн, ако сакаме да го задржиме нивото на физичка кондиција или здравствената сос...
Боди-фит

Зошто да вежбате на орбитрек?

Фитнес справите за вежбање во домашни услови се се повеќе популарни и се повеќе може да се види како го исполнуваат несискористениот простор од дневните соби.Помеѓу  многубројните справи кои денеска се достапни по релативни поволни цени, орбитрекот го зазема првото место, со...
Боди-фит