Таг: одење по лента

Таг: одење по лента

Slackline – одење по лента

Slackline или slacklining е атрактивна спортска дисциплина која се побрзо го заразува целиот свет. Поимот доаѓа од англиските зборови ˝slack˝ = ненапнат и ˝line˝= јаже, ремен. Клучна работа е рамнотежата, а slacklining уште се нарекува и ˝спорт за рамнотежа˝. За разлика од о...
Боди-фитРазно