Таг: одење на колена

Таг: одење на колена

Одењето на колена им се препорачува на сите. Оваа вежба нема контраиндикации. Дури и оние кои имаат болки во колената и зглобовите можат можат да ја испробаат оваа ефикасна кинеска техника. Се покажало дека колената честопати болат поради атрофија на мускулите на грбот, нозе...
ЗдравјеРазно