Таг: оброк пред тренинг

Таг: оброк пред тренинг

Кога размислуваме за заминување на тренинг, често во главата ни стои мислата која храна е најдобра да се консумира тие денови и кога. Ова е прашање кое не би требало да не мачи, но кога ќе дојде до тоа сосема да се предадеме на вежбањето и работата на себе, треба да се позан...
Боди-фитИсхрана