Таг: оброк по тренинг

Таг: оброк по тренинг

5 најдобри намирници по вежбање

Разликата помеѓу просечното и напреднато вежбање често може да се објасни со исхраната. Напредните вежбачи добро знаат колку е важен изборот на храна која ќе ја консумираат по тренингот, но повеќето активни луѓе и понатаму не му придаваат големо значење на тоа. Сепак, ако...
Боди-фитИсхрана
Кога размислуваме за заминување на тренинг, често во главата ни стои мислата која храна е најдобра да се консумира тие денови и кога. Ова е прашање кое не би требало да не мачи, но кога ќе дојде до тоа сосема да се предадеме на вежбањето и работата на себе, треба да се позан...
Боди-фитИсхрана