Таг: обрежување

Таг: обрежување

Зошто е добро обрежувањето?

Обрежувањето е едно од најспорните медицински зафати ширум светот, каде што оние кои се против велат дека тоа е беспотребна операција која се граничи со запоставување. Оние, пак, кои се залагаат за овој метод истакнуваат дека поседува бенефиции по здравјето и дека е верско п...
ЗдравјеРазно