Таг: нерастворливи влакна

Таг: нерастворливи влакна

Овие едноставни совети ќе ви покажат како со помош на влакната да ги загубите масните наслаги. Зошто секој човек треба да води сметка за влакната? Многу важна причина, посебно како што старееме, е редовноста. Пред да продолжиме, прво ќе кажеме дека постојат два типови на вла...
Исхрана