Таг: недела

Таг: недела

Неделна мотивација

Здраво на сите Новалек и Атлетикс фанови. Ви го презентираме денешното мотивационо видео. Тоа што ви е потребно е дисциплина не мотивација! Нема изговори, само хардкор ;)
Видео