Таг: нега на раце

Таг: нега на раце

5 мали тајни за прекрасни раце

Годините секогаш повеќе се забележуваат на рацете отколку на лицето - се чини како кожата побрзо да старее на нив. Но, постојат начини како да се забави тоа и рацете да изгледаат дури десет години помлади   Воведете ги во својот живот овие пет навики и резултат нема...
Здравје

5 навики за негувани раце

За да ги ублажите последиците од исушување и да им овозможите на рацете секогаш да бидат убави и негувани, испробајте некоја од овие едноставни техники. 1: Рацете измијте и со млака вода Кога ги миете рацете, секогаш внимавајте водата да биде млака, а никако жешка или пр...
ЗдравјеРазно