Таг: натуропатија

Таг: натуропатија

Дали знаете што е тоа натуропатија?

Главните постулати на натуропатијата се дека човекот е суштество на природата и дека здравјето се стекнува со живеење во склад со природата. Хармонијата доаѓа доколку се храниме правилно, пиеме многу течности, се изложуваме на сонце и одвреме - навреме го прочистуваме органи...
ЗдравјеРазно