Таг: натриум

Таг: натриум

Бананите се добри во борбата против депресија, помагаат за поголема концентрација, ја олеснуваат утринската мачнина и се борат против мамурлакот, превентивно дејствуваат против рак на бубрзеите, дијабетисот и ги чуваат коските. За некои од овие здравствени предности на бана...
ИсхранаНови статии