Таг: мозарела

Таг: мозарела

Постојат бројни комбинации на оброци кои можат да се подготват со тиквички, кои поради неутралниот вкус можат да се вклопат во секое јадење, од солено до слатко. Но и покрај прекрасниот вкус, постојат бројни здравствени придобивки од употребата на тиквичките во исхраната пор...
Исхрана