Таг: млечна киселина

Таг: млечна киселина

Ослободувањето на млечна киселина е поврзано со напорен тренинг. Тоа чувство на интензивно печење по напорна серија вежби е ништо друго туку млечна киселина, која се таложи во мускулите додека телото нема доволно кислород за време на напорното вежбање. Но, она што сигурно не...
Боди-фит