Таг: митисери

Таг: митисери

Митисерите настануваат како последица од претерано лачење себум на лојните жлезди во комбинација со бактерии, прашина и останати нечистотии. Најчесто се наоѓаат на носот, брадата и челото, но може да се појават и на останатите делови од телото, за кои е карактеристично засил...
ЗдравјеРазно

Маска за митисери

Многу дами се соочуваат со затнати и масни пори, кои ги собираат сите нечистотии на кожата, што создава голем естетски недостаток. Иако митисерите се упорни и псотојано се враќаат, погледнете го овој фантастичен рецепт кој продира длабоко во кожата и ја отстранува нечистотиј...
Здравје