Таг: мироринг

Таг: мироринг

  Мироринг (анг. mirroring) претставува имитирање на партнерот. Стручњаците велат дека има големо влијание во животот на еден пар. Тоа во превод значи ,,ефект на камелеон,, или имитирање на говорот на телото или тонот на гласот на партнерот/партнерката.   Зо...
Разно