Таг: миопија

Таг: миопија

Што е миопија и како се лекува ?

  Гледате предмети кои ви се блиску, но оние кои се далеку се нејасни? Можеби притоа патите и од главоболки и ви се мати пред очите? Ако ова ви звучи познато, тогаш можеби имате миопија или кратковидост. Овие прашања и одговори помагаат да се објасни тоа често нарушу...
Здравје