Таг: мечкино ползење

Таг: мечкино ползење

Постојано бараме вежби кои можеме да ги правиме и дома, а кои притоа нема да бараат голем простор, тегови или справи. Мечкиното ползење е совршена ваква вежба, која ќе ви помогне да го доведете своето тело во ред. Вежбата се прави на следниов начин: Клекнете на колена и по...
Боди-фитВидео