Таг: метаболичка машина

Таг: метаболичка машина

Неверојатна понуда за вежбање со тренер во мала група до 4ца:Цените почнуваат од 999 денари за 8 сесии месечно.Бидете силни, витални и фит индивидуи со нашата специјално дизајнирана програма “Метаболичка Машина“ која за 90 дена ќе ви овозможи да го промените вашиот изглед и ...
Разно