Таг: медицинска топка

Таг: медицинска топка

  Оваа варијација која е изведуба во лежечка положба со оптоварувања од средна категорија спаѓа во вежбите за јакнење на јадрото - вели тренинг советникот Дејвид Џек. Џек е креатор на оваа вежба, во која има додадено и елементи за коодинација, бидејќи е неопходно да...
Боди-фитВидео