Таг: мајчино млеко

Таг: мајчино млеко

Микробрановата печка во милиони домови го прави животот полесен. Сепак, експертите предупредуваат дека постојат одредени работи кои никако не би требало да се загреваат во микробрановата печка. Погледнете кои се овие нешта. 1.Мајчино млеко Новороденчињата од мајчиното млек...
Исхрана