Таг: матичен млеч

Таг: матичен млеч

Матичен млеч:против стрес и стареење

Не постои ниту една супстанција во природата која е толку многу прилагодена на потребите на едно живо суштество, и тоа во сите негови животни доби, како што е тоа случајот со матичниот млеч. Познато е дека сите пчелни производи се чуда на природата, но на врвот на таа листа ...
ЗдравјеИсхрана