Таг: марихуана

Таг: марихуана

Марихуаната се вбројува на пописот на дроги кои не се дозволени за слободно консумирање, па од тука се уште се користи како психофармаколошко средство во медицината, што во некои земји е се уште нормална работа. Поради своето силно аналгетско и смирувачко делување, марихуана...
Здравје