Таг: Марина Милановска

Таг: Марина Милановска

Колку време се занимавате со фитнесот? Моето добро искористено време со занимавање околу фитнесот трае 5 години. Во рок од овие 5 години мојот тренинг се состои од комбинација каде што првите две години вежбав во надворешни услови таканаречен street workout каде што мој...
Боди-фитНови статии