Таг: мамурлук

Таг: мамурлук

Зеленчук кој спречува мамурлук

  Ако не сакате да сте мамурни, тогаш не пијте премногу алкохол. Всушност, тоа е еден од сигурните методи против мачнини и болка. Сепак, љубителите на чашката пред излегување пијат млеко и јадат леб, а пијат вода пред легнување. Научниците предлагаат уште еден нов ме...
Исхрана

Сексот е идеално решение за мамурлук?

Ако сте од оние кои имале бурна ноќ, постои решение за мамурлукот, кој многу често знае да го уништи денот по консумирањето алкохол. Верувајте, овој ,,природен,, лек и тоа како ќе ви се допадне. Имено, сексот е најдоброто решение за брзо и со уживање да се ослободите од маму...
Разно