Таг: лифтинг

Таг: лифтинг

Гуава – природен лифтинг

Егзотичното овошје гуава (Psidium guajava) потекнува од Централна Америка, плодот е округол и наликува на јаболко или круша. По арома потсетува на коктел од тропско овошје. Зрелоста се одредува според бојата на кората, која би требало да биде свежо зелена како англиска трева...
Исхрана

Лифтинг на лице и тело со радиобранови

Одложувањето на ефектите на стареењето, односно осветлувањето на кожата и отстранувањето на брчките денес речиси стана стандард кога се работи за негуван изглед во одредени години. Иако не стивнува интересот за естетската операција, се поголем е бројот на оние кои се свртува...
ЗдравјеРазно