Таг: листови

Таг: листови

Некои мускули на нашето тело се често запоставени, што води до мускулен дисбаланс и во завршницата се одразува негативно врз здравјето и локомоторниот систем. Овие три групи на мускули најчесо се запоставуваат, па мора да се додадат некои специјално наменети само за нив вежб...
Боди-фитВидео