Таг: лактален праг

Таг: лактален праг

Го знаете ли вашиот лактатен праг?

Доколку во разговори со поискусни тркачи и се случувало само да потврдувате со главата и да се правите дека се ви е јасно, додека тие изговараат поими како што се: аеробен праг, анаеробен праг, лактати, VO2 макс, максимален плус... тоа значи дека сте на вистинското место за ...
Боди-фитРазно