Таг: кружен тренинг

Таг: кружен тренинг

  Дали сте во можност секојдневно да одделите по петнаесет минути за да го затегнете и активирате целото тело? Ако одговорот е позитивен, направете го следново - започнете тренинг го една минута загревање (скокови , трчање во место или прескокнување јаже), па почнете...
Боди-фит

5 видови на кардио вежби за топење масти

Оние кои се сериозни во својата намера да вежбаат ќе практикуваат кардио тренинг барем неколку пати неделно. Секој со барем малку повеќе искуство знае дека кардио вежбите се потребни за одржување на здравјето и одржување на ниско ниво на телесни масти. Оние кои редовно практ...
Боди-фит
Не е доволно само да се оди во теретана и да се вежба. Доколку сакате брзо зачудувачки резултати, мора подеднакво да ставите акцент на тоа како вежбате. За да имате одличен фитнес режим и да добиете брзи резултати, еве што советува Џилијан: 1. Високо интензивен интервален...
Боди-фитВидео

Брутален тренинг за топење на мастите

Тренингот се состоеше од 2 Рунди и тоа: Squat x 15 Push Press x 10 Bent over row x 15 Clean x 8 Bench press x 12 Chin up x 10 Burpee x 15 Jumping rope Kettlebell Swing For more information visit our website. https://www.facebook.com/ZevsFitness For personal train...
Нови статииРазно
Тренингот се состоеше од: Чучњеви 40 кг x 15 Стоечко подигање за рамења колку што можеш. Мртво кревање со исправени нозе х 15 Веслање во претклон Бенч прес Вратило Склекови Kettlebell Swing Скокање на јаже
ВидеоРазно