Таг: кристиано роналдо

Таг: кристиано роналдо

На сите им е познато дека Кристијано Роналдо освен со неверојатните фудбалски вештини, со кои заедно со Лео Меси целосно се издвојува од сите други фудбалери, се издвојува и по уште нештоа- една од најимпозантните градби на телото. Токму извајаното тело на познатиот португ...
Боди-фитНови статии