Таг: коцки лед

Таг: коцки лед

Иако оние луѓе кои имаат здрав имунолошки систем се отпорни на бактериите во мразот, микробиолозите велат дека не е познато какви последици врз здравјето може да има нивната долгорочна употреба, па затоа е потребно мразот да се третира на правилен начин. Еве какви се опаснос...
ЗдравјеИсхрана
Дали знаете дека  во садовите за правење коцки мраз  да ставите нешто друго освен вода? Ви претставуваме неколку неколку идеи за вкусни коцки лед направени од најразлични продукти.                 ...
Исхрана