Таг: книги

Таг: книги

Читањето книги го продолжува животот

Читањето книги може да го продолжи животниот век за две години, велат научниците од Универзитетот Јејл, во САД, кои резултатите од своето неодамнешно спроведено истражување го имаат објавено во списанието Social Science & Medicine. Ко-авторката на студијата, Бека Леви...
ЗдравјеРазно