Таг: кегеловви вежби

Таг: кегеловви вежби

Како што ситните детали го прават животот убав, така и здравјето е сочинето од мали промени кои без попречување на дневната рутина можеме да ги воведеме во секојдневицата. Една од најреволуционерните ситници која битно ќе влијае врз здравјето се Кегеловите вежби, за кои не е...
Боди-фитЗдравје