Таг: квалитетни протеини

Таг: квалитетни протеини

Измами со протеинските напитоци

Што е разликата помеѓу евтин протеин и квалитетен протеин? Понекогаш тоа што го пиете не е чиста сурутка, туку мешавина. Не дозволувајте да бидете измамени. Дознајте во следното видео.   ;
ВидеоСуплементи